Het event

Er is op 23 maart 2019 op het terrein tegenover wegrestaurant ‘t Anker in Roosendaal van alles te doen. Van rijden op een motor tot en met manoeuvreren met een shovel. Ook kun je kennismaken met het rijden in een vrachtwagen. Voor degenen die daar al mee bekend zijn: laat eens zien hoe behendig je bent op het truckparcours. Liever eens een heftruck, tractor of minigraver uitproberen? Kan ook! Direct speeddaten met werkgevers? Het kan allemaal! Zij willen graag met jou in gesprek over jouw mogelijkheden in de sector. Alle denkbare voorlichting bieden wij vandaag aan. Wil je alleen komen kijken? Ook goed! Er is van alles te zien op het gebied van transport en logistiek.

Interesse in een (beroeps)opleiding in deze sector? Diverse aanbieders uit je eigen regio kunnen je van alles vertellen over opleidingen en carrières in deze prachtige branche. Geen zin om vijf dagen per week in de schoolbanken te zitten? Werken en leren on the job kan ook. Je krijgt direct een salaris en leert al werkend het beroep van jouw keuze. Praat erover met ons!

West-Brabant is voor de 5e keer logistieke hotspot nummer 1 in Nederland! Nu en in de toekomst zit je goed in onze regio. Er zijn talloze banen beschikbaar voor gemotiveerde mensen.
Laat ons je helpen om te kiezen voor de richting waar jij interesse in hebt.

Wil jij kans maken op fantastische prijzen?

Ga naar onze verlotingspagina, vul je gegevens in en maak kans op super gave prijzen: KLIK HIER